Voor ouders die bewust kiezen!

Ouders

De oudercontacten zijn bij Mickey heel belangrijk. Samen met ouders bespreek je de ontwikkeling van de kinderen. Bij Mickey zien wij de opvoeding van het kind deels als een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Leidsters nemen iedere dag, zowel bij het brengen als halen van de kinderen de tijd om met de ouders te praten over hun kind. Zo vertelt een ouder welke veranderingen er b.v. in het voedingsschema van zijn baby zijn of wat er is voorgevallen in het weekend van hun peuter. Leidsters vertellen naast zaken over voeding en slapen dingen over de ontwikkeling van het kind, wat het kind die dag allemaal heeft gedaan, wat is opgevallen en overige bijzonderheden.

Naast deze dagelijkse overdrachten zijn er tevens oudergesprekken waarvan ouders gebruik kunnen maken.

Voor iedere groep is er een jaarlijkse film-ouderavond. Tijdens deze avond wordt een film getoond over de groep van uw kind. Tussendoor en/of na de film worden pedagogische onderwerpen besproken.

Ouders ontvangen meerdere keren per jaar een nieuwsbrief met actuele onderwerpen.

Wij staan open voor suggesties en wensen van ouders. Waar mogelijk proberen wij iets met uw feedback te doen. Uw feedback is belangrijk voor ons, zodat we samen kunnen werken aan de kwaliteit.

Alle documenten die belangrijk zijn voor ouders staan op de pagina 'Documenten' van deze website

U bevindt zich hier :