Voor ouders die bewust kiezen!

Manja Haze - Directeur

Ik ben Manja Haze. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In 1993 heb ik kinderdagverblijf Mickey opgericht. Als vooropleiding heb ik de PABO gedaan. Destijds had ik al de voorkeur voor het jonge kind.
Het werk blijft boeiend na al die jaren. Het besef dat je als directeur een team leidt, waarbij leidsters kinderen in de belangrijkste ontwikkelingsfase van hun leven begeleiden, maakt dat ik mijn job zie als een enorme uitdaging en grote verantwoordelijkheid.
Door onze werkwijze sluiten wij zo goed mogelijk aan bij de behoeften van elk kind. Er is ruimte voor hun eigen ontwikkeling door zelf te ervaren en te ontdekken in een hiervoor zorgvuldig voorbereide en talige omgeving. Leidsters gaan zeer respectvol en positief met kinderen om en weten kinderen  toch duidelijkheid en grenzen te bieden. Ik train en coach leidsters hierbij. Ik bied indien gewenst zowel kinderen, leidsters als ouders ondersteuning.
In 2012 is mijn boek "Het kind centraal in de kinderopvang. Opvoeden vanuit respect en contact" verschenen, o.a. te bestellen bij Bol.com. 
Ik verzorg ook traininingen, workshops en gastlessen vanuit mijn pedagogisch adviesbureau Intrinsiek in heel Nederland. (www.intrinsiek.nu )

U bevindt zich hier :
»
»